Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Mam problem ze mnianą emaila na metin2.pl

Kupiłem bufke od jakiegoś kolesia. Zaplaciłem mu kase na konto, on zmienił email i dam mi konto wraz z tym zmienionym nowym emailem. Dzis w południe mineło 7 dni od kiedy była zmiana więc chciałem sobie zmienic na moj nowy email ale nadal pisze że : "Potwierdziłeś już swój nowy adres e-mail. Ponowna zmiana możliwa jest dopiero po 7 dniach."

Jak myśliicie co jest grane? czy to on jakoś "zbugowa" tego emaila że nie da się zmienić czy trzeba dluzej czekać??

PS. na forum był podobny temat ale nie odpowiada dokladnie na moje pytanie.

Opublikowano

Poczekaj jeszcze dzień, dwa. Jeśli wtedy nie dasz rady to możesz zacząć się martwić.

Opublikowano

Zmień sobie hasło i odpowiedź na pytanie pomocnicze. E-mial będzie twój w 100 % więc nie masz się co martwic ;0

25860852250340054243.png

Opublikowano

Może akurat dni się pomyliły. Odczekaj jeszcze trochę i sprawdź, jeśli nadal nic to zacznij się martwić i napisz do supportu.

Opublikowano

hasła, pytania pomocnicze, numer telefonu, i wszystkie dane zmieniłem. Ale nie wiem czemu nadal się nie da zmienić.

Pozatym dowiedzialem się ze głowne konto tego goscia co do niego kupiłem szamanke zostało zbanowane i i teraz wszyscy ktorzy cos od niego kupowali zastanawiaja sie czy nie dostana też bana.

Jest jeszcze coś. Czesami jak sie zaloguje to pokazuje się takie coś:

bugdu.jpg

musze wtedy reloga robic poniewaz nie moge uzywac zadnych skili.

Ktoś coś wie na ten temat?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...